Tähän "mainos" kakkuun sain ihan vapaat kädet, ainoa rajoitus oli laktoositon kakku. Suklaa-kakkupohjan välissä sitruuna-vadelma täytettä; kokeilu, joka onnistui omasta mielestä erinomaisesti!
Täytteessä siis: 4d kermaa, 200g tuorejuustoa, 1/2 dl vaniljakreemiä (jauhe), 1 sitruunan mehu+raaste, 3 liivatetta ja n.1dl sokeria. Täytteen päälle on sitten paineltu jäisiä vadelmia 200g.
Päällä omatekoista sokerimassaa, jonka ohje joutui taas koulintaan.. Nyt olen jo lähellä sitä täydellistä koostumusta, jolla onnistuu koko kakun kuorruttaminen.
Koristeet marsipaania ja suklaaperhosia laktoosittomasta tummasta suklaasta (Brunberg), joka on tästä eteenpäin minun koristelusuklaa. Kovettui huomattavsti nopeammin kuin esim Panda ja oli kestävämpää. Hyvä löytö!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.